Радови на изградњи водоводне мреже у Село Варварину

У Село Варварину у току су радови на изградњи и реконструкцији водоводне мреже у дужини од 1.5км чија је вредност око 5.000.000,00 динара, а директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић најављује да би се у наредним месецима у још неким насељеним местима могло кренути са изградњом водоводне мреже.

“Ништа од овога не би могли да радимо без Општине Варварин, са којом је и склопљен уговор. Надзорни орган, као и људи који су задужени да све одрадимо како треба, је наше ЈП “Расвета Варварин”, тако да смо у овом пројекту укључили наша два јавна предузећа и Општину и ово је, тако да кажем, почетак изградње за ову годину”, каже директор Ракић и упућује позив свим грађанима који живе на оним трасама где буде изграђена водоводна мрежа, да дођу до овог комуналног предузећа и да изврше прикључење својих стамбених објеката на водоводну мрежу.

Средства су предвиђена и за Обреж, Бошњане и Горњи Катун тако да би у наредним месецима, у свакој месној заједници где постоје пројекти и грађевинске дозволе, у договору са Општином Варварин и председницима тих месних заједница, могло бити настављено са изградњом водоводне мреже, најављује директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x