Радови на санацији обале и чишћењу корита Залоговачке реке у току

У Залоговцу су у току радови у пуном јеку. Ради се на чишћењу сеоског гробља и санацији обале и чишћењу корита Залоговачке реке, а све захваљујући госпођи Катици, мештанки Залоговца, која је уложила своја средства зарад лепшег изгледа овог насељеног места, истиче за Темнић.Инфо члан Општинског већа Дејан Милановић.

“У строгом центру Залоговца, на потезу од амбуланте до другог моста, ради се на санацији обале и чишћењу корита Залоговачке реке, а раније су обављени радови на чишћењу сеоског гробља и сређивању стаза поред гробља. Ове послове обављају екипе ЈКП “Варварин”, док се сви ови радови изводе захваљујући госпођи Катици која је исказала вољу и уложила своја средства”, каже већник Милановић.

Уз помоћ општине Варварин претходних дана извођени су и радови на равнању три пољска пута, а Милановић најављује да је у плану сређивање и санација већине пољских путева до почетка пролећне сезоне и до бербе јагода.

“Имамо у плану, пошто је овај крај познат пољопривредни и јагодарски крај, да до почетка бербе јагода средимо што је више могуће путева да би пољопривредници што лакше долазили до својих имања. Наравно, радићемо и на сређивању путева и у Маренову и Парцану, зато што су ова три насељена места везана и зато што ћу ја, као члан Општинског већа, увек заступати интересе сва ова три села”, нагласио је општински већник Дејан Милановић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x