У току радови на асфалтирању пет приоритетних улица у Карановцу, Залоговцу, Г.Катуну и Обрежу

У току су радови на асфалтирању приоритетних улица на више локација у варваринској општини за које су средства издвојена из буџета општине Варварин, док је извођач радова крушевачко предузеће “Крушевацпут”. Заменик председника општине Варварин др Виолета Лутовац истиче да је до сада завршено асфалтирање улица у Обрежу и Горњем Катуну, док се очекује и завршетак радова у Залоговцу и Карановцу.

“Завршено је асфалтирање улице 14. октобра у Обрежу, дужине око 560 метара и ширине 4 метара, док је вредност тих радова 4.000.000,00 динара, са ПДВ-ом. Такође су завршени радови на асфалтирању улице Пана Ђукића у Горњем Катуну и вредност ових радова, са ПДВ-ом, износи 3.300.000,00 динара, а ради се у дужини око 570 метара”, каже др Лутовац и истиче да су ово приоритетне улице од великог значаја за мештане Обрежа и Горњег Катуна.

“Асфалтирање ових улица изабрали смо превасходно разговором са мештанима ових месних заједница у склопу одржаних зборова у тим насељеним местима”, нагласила је она.

Што се тиче осталих радова започетих у овом периоду, биће асфалтирана улица у Бачини, нешто мање дужине, али итекако значајна. Ради се о дужини од 85 метара, а неопходно је одрадити нивелацију пута, канализацију вратити у адекватан положај да би се и та улица асфалтирала. Започети су %

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x