Расписан конкурс за доделу студентских стипендија

Комисија за стипендирање студената општине Варварин расписала је конкурс за доделу стипендија за студенте са територије општине Варварин за школску 2016/17 годину, обавештавају из локалне самоуправе.

Право на студентску стипендију имају студенти факултета од друге године студија па до завршних година, при чему се завршна година рачуна са задњим семестром редовних студија и то под условима да постижу резултате у студирању изражене кроз високу просечну оцену од најмање 8 (осам) на претходној години студија, да имају пребивалиште на територији општине Варварин од најмање 5 година и да нису корисници републичке стипендије, односно кредита, стоји у конкурсу.

Пријаве, са кратком биографијом, на конкурс подносе се у року од 15 дана од дана расписивања конкурса, а студенти уз пријаву подносе од документације и потврду факултета о упису године студија, потврду о положеним испитима са просеком оцена из претходне године и фотокопију личне карте.

Пријаве са потребном документацијом подносе се непосредно предајом преко писарнице Општинске управе или поштом на адресу: Општина Варварин – Комисија за стипендирање студената, Марина Мариновића 34, 37260 Варварин са назнаком “Пријава на конкурс за доделу стипендија за студенте за 2016/2017 годину”, а у року од 15 дана од расписивања конкурса.

Пријава за конкурс може се преузети у Општинском услужном центру, односно са веб сајта општине www.varvarin.org.rs. Конкурс је отворен од 15. новембра и трајаће до 29. новембра 2016. године.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x