Дом културе у Маренову добио струју

После дужег временског периода, због проблема са електричном енергијом који је Месна заједница Мареново имала са зградом Дома културе, екипa варваринске Електродистрибуције прикључила је овај објекат на систем. Председник Савета МЗ Мареново Марко Јевтић у изјави за Темнић.Инфо изразио је задовољство због решавања овог проблема и упутио захвалност локалној самоуправи на ангажовању.

“Од конституисања новог Савета МЗ Мареново и преузимања функције председника, почели смо да решавамо нагомилане проблеме у нашем месту. Ја морам изразити задовољство што смо решили један од највећих проблема са којим се наша МЗ суочавала већ пар година и који не би било могуће решити без помоћи локалне самоуправе. Захваљујући ангажовању локалне самоуправе, а посебно председника општине Варварин Војкана Павића, који нам је изашао у сусрет и помогао у решавању овог проблема, зграда Дома културе је добила електричну енергију”, нагласио је Јевтић и најавио још активности Савета МЗ Мареново, а о чему ће више речи бити наредних дана.

Оно што је најважније је то да се свакодневно ради на побољшању услова живота мештана свих насељених места на подручју општине Варварин, тако да се по први пут у последњих 17 година примећује добра намера локалне самоуправе за равномерним развојем свих Месних заједница.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x