Александар Вучић: Од Врњачке Бање до Крушевца Моравским коридором за 20 минута

Председник Владе Републике Србије Александар Вучић, присуствујући свечаном отварању реконструисаног амфитеатра летње позорнице “Бата Стојковић” у Врњачкој Бањи, поручио је да “када имате резултате и када имате шта људима да покажете, онда Вас увек боли када они што добацују и кибицују и свему нађу неку ману”.

Он се подсетио посете Врњачкој Бањи од пре пар година када је око парка у Променади била жута трака. “Ништа нису били способни да ураде, а данас што знају како би урадили, све би направили и од свега би направили спејс шатл, али нагледали смо се ми тога”, присетио се премијер Вучић.

Вучић је рекао окупљенима на свечаном отварању да није дошао да говори и да се хвали оним што је урађено. “Хоћу да знате да је много новца уложено у Врњачку Бању. Тешко да је у историји толико пара за овај део Србије дато из Владе. Све што смо плаћали много вреди, али то нам доводи људе из целе Србије, из пола света, у Врњачку Бању”, поручио је он.

Премијер Вучић је нагласио да је потребна инфраструктура да би још већи број људи долазио у Врњачку Бању и да зато Бања мора бити ближа и аеродромима, и једном и другом аутопуту који се граде, и Коридору 10 и 11.

“Ми смо при крају преговора и расписивања процедуре за изградњу Моравског коридора после много, много година и онда ће до Крушевца бити потребно не више од 20 минута, до Чачка не више од тога и Београд ће бити неупоредиво ближи”, саопштио је премијер Вучић окупљенима испраћен великим аплаузом, закључивши да то значи да ће долазити нови инвеститори који ће улагати новац и да ће бити још више запослених.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *