Систематски прегледи у фабрици ППТ “Наменска” А.Д.

Већ дужи низ година менаџмент фабрике ППТ “Наменска” А.Д. за своје раднике организује систематске прегледе. То је постала пракса да се кроз редовне прегледе, скрининге, вакцинације и саветовања о начину живота идентификују и реше потенцијални здравствени проблеми пацијената, пре него се развију болести у озбиљна стања,а прегледи су наишли на велико интересовање запослених у овој фабрици.

“Ми на овај начин показујемо колико нам је свима битно да нам радници буду здрави и способни за рад и живот, а на овом систематском прегледу прегледано је 450 запослених по њиховим пријавама. То су интернистички преглед, комплетне лабораторијске анализе, радиолошки преглед и комплетан ултразвучни налаз и то је веома значајна превентива у раном откривању болести. Овом приликом желим да се захвалим Дому здравља “Др Сава Станојевић”, који нам је омогућио поменуте систематске прегледе, дали су нам део неопходне опреме и ми смо практично у нашим просторијама све то успешно завршили”, рекла нам је Драгана Лазаревић из ППТ “Наменска” А.Д.

Она је напоменула да ће менаџмент ове фабрике наставити да спроводи сличне акције, као друштвено одговорна фирма која брине о здрављу својих радника. Принцип “Боље превенција него лечење”, додаје Лазаревићева, наглашава важност давања приоритета проактивним праксама здравствене заштите, како би се подстакла здравија популација и створила светлија и одрживија будућност за све.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x