“Сјај Кочинац” и “Агапе” у финалу Великог новогодишњег турнира “Варварин 2019”

У протекле три недеље, колико је трајао овогодишњи Велики новогодишњи турнир у футсалу “Варварин 2019”, одиграно је 56 мечева у категоријама пионири, кадети, сениори и ветерани. Утакмице за треће место одигране су у суботу, док ће велика финала, после којих ће бити уручене награде најбољим екипама, бити одиграна вечерас, у Хали спортова СЦ “Темнић” у Варварину.

Ове године, у четири категорије, такмичила се 31 екипа, познате су трећепласиране екипе и то су: у категорији пионира “Колибри” из Јасике, међу кадетима треће место освојила је екипа “Темнић – Цар Лазар”, међу ветеранима трећа је екипа “Мики” из Доњег Катуна, док ће награда за треће место у категорији сениора вечерас бити уручена представницима “Парка 037” из Варварина.

У финалним мечевима бориће се, међу пионирима, екипе “Цар Лазар – Темнић” и “Драги Макић” из Бошњана (17:30h), финале кадета обележиће меч између две домаће, варваринске, екипе, “Јанг Бојса” и “Цар Лазар – Темнић”(18:30h ), у категорији ветерана очекује се велика борба између “Ђукић комерца” и падешке екипе “Ливра” (20:00h), док ће у најинтересантнијем вечерашњем сусрету на мегдан параћинском “Сјај Кочинцу”, екипи која је овај турнир освајала 2017. и 2018. године, изаћи комшије из Јагодине, екипа “Агапе” (21:00h).

Наградни фонд је и ове године веома богат, најбољи у категорији сениора освојиће златни пехар и 150.000,00 динара за прво место, другопласираној екипи припашће награда у износу од 100.000,00 динара, а трећи односе 50.000,00 динара.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x