Скандал у Варварину! Пироћанци напустили терен у 87. минуту!

Велики дерби Српске лиге Исток у Варварину између Темнића 1924 и Радничког из Пирота неславно је окончан у 87. минуту утакмице код резултата 2:0 (1:0) за домаћина.

Темнић 1924 је повео у 12. минуту голом Андрије Радовановића, који се после корнера Предрага Луке најбоље снашао у шеснаестерцу гостију, док је на 2:0 повисио новајлија у тиму Варваринаца Драган Гага Миловановић у 82. минуту пошто је просто закуцао лопту у леви горњи угао голмана Стаменковића.

У том фамозном 87. минуту, по изјави делегата Славице Марјановић из Ниша, десио се инцидент. Ево шта је она написала у протоколу:

“У 87. минуту, после дуела играча гостију бр. 2 и домаћих бр. 13, ограду је прескочило НН лице које је шутнуло играча гостију бр. 2 Влајковића, после чега је настала расправа међу играчима обе екипе. Након 10 минута главни судија Александар Вукадиновић позвао је капитена гостију Дениса Ристова и питао га да ли ће његов тим наставити утакмицу, који је после консултација са екипом саопштио главном судији одлуку да екипа Радничког због мера небезбедности неће наставити утакмицу!”

Сличну изјаву издиктирао је у протоколу и главни судија Александар Вукадиновић. Тако се “велики дерби” завршио неславно 3 минута пре краја меча, па ће органи ФС РИС-а ипак морати да донесу одлуку о исходу утакмице за зеленим столом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *