Скупштина општине Варварин у 2021. години успешно функционисала, председник локалног парламента Војкан Павић честитао суграђанима празнике

Скупштина општине Варварин у прошлој години одржала је пет редовних заседања и једну седницу заказану по хитном поступку. Одборници локалног парламента донели су око 150 важних одлука, решења, закључака и стратегијских докумената у интересу грађана варваринске општине.

Поред доношења Одлуке о буџету за 2022. годину, крајем 2021. године је усвојен и План развоја општине Варварин за период 2021 – 2028. година, Стратегија безбедности саобраћаја за период 2022 – 2025. година, усвојени су и Локални антикорупцијски план за период 2022 – 2025. година и Локални план управљања отпадом за период 2021 – 2031. година.

Председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић поручио је суграђанима да ће ово законодавно тело и у новој години радити у интересу грађана и у стварању бољих услова за живот свих становника општине Варварин и упутио најлепше жеље поводом празника пожелевши им да празничне дане проведу у здрављу и љубави са својим породицама.

“У име Скупштине општине Варварин и у своје лично име желео бих да вам пожелим срећну нову 2022. годину, са пуно здравља и среће у наредном периоду, а да би то постигли замолио бих да што више вас изађе и прими вакцину како би спречили ширење заразе корона вирусом. Уједно бих честитао свим православним верницима који Божић славе 7. јануара, желим им пуно здравља и среће”, поручио је Павић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x