Слободан Величковић нови потпредседник, ФК Темнић 1924 као домаћин и на стадиону Обилића

Управни одбор Фудбалског клуба Темнић 1924 именовао је Слободана Величковића из Житорађе за новог потпредседника варваринског прволигаша и донео одлуку да у наставку такмичења противнике као домаћин дочекује на стадиону Спортско рекреативног центра “Јединство” у Параћину, али, на предлог новог потпредседника, и на стадиону Обилића, некадашњег првака Југославије, рекао је у ексклузивној изјави за наш портал генерални секретар клуба Славољуб Благојевић.

Стадион ФК Обилића на Врачару

“Поред играчког кадра, ФК Темнић 1924 ради и на кадровском јачању клуба па је тако Управни одбор именовао Слободана Величковића за новог потпредседника. Донета је и одлука да Темнић 1924 у наставку Прве лиге Србије своје утакмице игра као домаћин у Параћину, а усвојен је и предлог новог потпредседника да неке утакмице игра као домаћин на стадиону Обилића у Београду”, објашњава Благојевић.

Да подсетимо, Темнић 1924 у првом делу првенства Прве лиге Србије играо је као домаћин на стадиону “Радомир Мићић Миче” у Крушевцу, док је последњу утакмицу у јесењем делу одиграо на стадиону СРЦ “Јединство” у Параћину због, како нам је тада рекао Благојевић, “лошег стања терена на “Мичетовом стадиону”.

One thought on “Слободан Величковић нови потпредседник, ФК Темнић 1924 као домаћин и на стадиону Обилића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *