СНС: Варварин гласао за политику мира, стабилности, даљег развоја и просперитета

На председничким и парламентарним изборима одржаним у недељу, 3. априла, највећу подршку добио је председнички кандидат и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић, за кога је гласало 69,8% изашлих бирача на биралишта у темнићком крају, док је избора листа “Александар Вучић – Заједно можемо све” освојила 53% гласова.

Поводом убедљиве победе на протеклим изборима, огласио се саопштењем и Општински одбор СНС у Варварину у коме се наводи да су грађани општине Варварин, својим гласовима на биралиштима широм темнићког краја, још једном показали да подржавају политику председника Александра Вучића и Српске напредне странке, политику мира, стабилности, даљег развоја и просперитета.

“Општински одбор СНС захваљује се свим суграђанима који су знали да препознају резултате остварене у протеклом периоду и који су још једном дали огромну подршку Српској напредној странци и нашем председнику Александру Вучићу. Водили смо позитивну кампању, грађане смо подсетили на резултате постигнуте заједничким радом и они су и на овим изборима знали да одаберу прави пут, да награде вредан рад и да одаберу правог председничког кандидата, као и једину листу и једину странку која ради у њиховом интересу, за сигурну и бољу будућност свих грађана. Настављамо и даље, да градимо и развијамо Варварин и Србију”, поручили су варварински напредњаци.

2 4 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x