СПС: Настављамо наше деловање за праведно и солидарно друштво

Изборна листа коалиције окупљене око Социјалистичке партије Србије, “Ивица Дачић – Премијер Србије”, освојила је на протеклим изборима нешто мање од 17% гласова бирача у темнићком крају. Путем саопштења, варварински социјалисти упутили су захвалност свим бирачима у општини Варварин који су свој глас дали овој изборној листи.

“Поверење које нам је указано резултат је исправне, мудре и државничке политике коју Социјалистичка партија Србије води од свог оснивања. Коалиција СПС – ЈС – ЗС ће се својим бирачима захвалити тако што ће у наредном периоду бити штит за националне интересе, као и за права свих оних који живе од свог рада”, наводи се у саопштењу Општинског одбора СПС Варварин.

Они су посебну захвалност упутили својим члановима, симпатизерима и активистима који су учествовали у “ненаметљивој, скромној и успешној предизборној кампањи”.

“Поносни смо на све вас који сте свој глас дали нашој листи и тиме се водили општим и патриотским, а не личним интересима, без притисака и наметања.  Надахнути великим поверењем, настављамо наше деловање за праведно и солидарно друштво”, поручили су варварински социјалисти.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x