Спортски савез општине Варварин прогласио најперспективније спортисте за 2019. годину

У просторијама Спортског савеза општине Варварин, ове године нешто касније него ранијих, а због пандемије корона вируса која је половином марта месеца прекинула све активности, организован је пријем и уручена су признања најперспективнијим младим спортистима у 2019. години, као и награда за најбољег спортског радника општине Варварин у 2019. години.

Председница Спортског савеза општине Варварин Вера Антић истиче да су за најперспективније младе спортисте за 2019. годину проглашене чланица Кошаркашког клуба “Темнић” Јелена Стевановић, чланица Карате клуба “Темнић” Зорана Бошковац и млада каратисткиња из Доњег Катуна Анђела Милојевић, док је најбољи спортски радник у општини Варварин у 2019. години председник Кошаркашког клуба “Темнић” Дражен Симоновић.

Заменик председнице општине Варварин Дејан Милановић подсећа да локална самоуправа издвајањем средстава из свог буџета помаже већ годинама развој спорта у општини Варварин и наглашава да ће тако бити и у наредном периоду, како би спортисти из темнићког краја и даље бележили успехе и били најбољи промотери своје општине.

“Општина Варварин ће и у наредном периоду чинити све, а у складу са својим могућностима, да финансира спорт и ствара боље услове за развој спорта у нашој општини. Честитам спортистима на добрим резултатима, освојеним наградама и признањима и желим им да остваре што боље резултате и у наредном периоду”, поручио је Милановић.

Додели признања Спортског савеза општине Варварин присуствовали су и помоћник председнице општине Александар Марковић, тренер Кошаркашког клуба “Темнић” Данијел Јаћимовић и председник Карате клуба “Темнић” Дражен Богдановић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x