СПС: Неозбиљан покушај довођења грађана у заблуду

“Заједнички именитељ и једина тачка “програма” три председничка кандидата, Јанковића, Обрадовића и Јеремића очигледно није истинска брига о грађанима Србије већ само напад на заједничког председничког кандидата владајуће коалиције Александра Вучића”, поручили су данас социјалисти у саопштењу достављеном медијима.

“Потпуно је јасно да су ови опозициони председнички кандидати већ сада свесни реалности и свог изборног неуспеха и покушавају некаквим неутемељеним тврдњама и критикама да га већ сада оправдају. Овим опозиционим председничким кандидатима мора бити јасно да председника Србије не бирају ни стране амбасаде, ни тајкуни, већ грађани Србије и због тога смо убеђени да ће заједнички кандидат владајуће коалиције Александар Вучић, на предстојећим председничким изборима добити огромно поверење и подршку грађана”, наводе у Социјалистичкој партији Србије.

СПС подсећа да је Србија правна и уређена држава, са јасно уређеним изборним законодавством и процедурама које су трансапрентне и доступне целокупној јавности и свим заинтересованим организацијама које желе да прате изборе.

“Покушај довођења грађана у заблуду кроз обмањивање јавности зарад јефтиних политичких поена је крајње неодговорно и неозбиљно од стране ова три председничка кандидата”, закључује се у саопштењу СПС-а.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x