СПС у целини задовољан оствареним резултатима са јучерашњих избора

Општински одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) у Варварину у целини је задовољан резултатима са јуче одржаних избора за чланове Савета месних заједница на територији општине Варварин јер су у Горњем Катуну, Маскару, Избеници и Орашју кандидати, који су предводили Групе грађана, освојили већине у новим сазивима МЗ, истиче за Темнић.Инфо председник ОО СПС у Варварину Драгољуб Станојевић.

“СПС је у целини задовољан резултатима, наша листа у Горњем Катуну освојила је седам од једанаест места у Савету МЗ, док су листе Групе грађана, које су предводили наши чланови, у Избеници, Маскару и Орашју освојиле већину. Ми смо и у МЗ Град Варварин освојили огроман број гласова, што износи око 45%, али што је, нажалост, преточено само у четири одборничких места”, каже Станојевић.

“И у другим местима где смо освојили мањи број чланова Савета МЗ, задовољни смо бројем гласова који су добили наши кандидати, као што је МЗ Обреж. У Доњем Катуну, Бачини, Бошњану, премашен је број гласова који добијамо на парламентарним изборима, тако да у свим тим местима тај број, у процентима, премашује 25% и због тога немамо разлога за незадовољство”, нагласио је Станојевић захваливши се свим грађанима општине Варварин, који су јуче гласали, на указаном поверењу.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x