Стамбена зграда за избегла лица из Федерације БиХ и Републике Хрватске ускоро прима станаре

Грађевински радови на изградњи стамбеног објекта са седам стамбених јединица за избегла и расељена лица са подручја бивше Југославије, из Федерације БиХ и Републике Хрватске, а у оквиру Потпројекта 7, Регионалног стамбеног збрињавања, завршени су крајем прошле године.

До усељења је остало још мало, кренули су и завршни радови на уређењу дворишта, као и радови на изградњи гараже како би већ током ове године седам породица било усељено у ове станове и како би се на тај начин трајно решило стамбено питање људи који 25 година у Варварину, од како су напустили своја огњишта, живе као подстанари.

“С обзиром на велико интересовање будућих корисника тих зграда, желим овом приликом да их обавестим да ће током лета бити завршени сви радови и самим тим и створени услови за усељење седам породица. Тренутно се изводе радови на каблирању и прикључном воду, што се тиче архитектонског уређења дворишта тај посао смо завршили и остаје још само изградња гаража тако да верујем да ће током летњих месеци бити створени сви услови за усељење породица”, истакла је председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x