Свечано отворена манифестација “Трстеник на Морави”

На обали Западне Мораве, пред великим бројем присутних грађана и учесника, председник општине Трстеник Александар Ћирић свечано је уз пригодан говор отворио 22. по реду културно-забавну и спортску манифестацију “Трстеник на Морави” и том приликом свим такмичарима пожелео успех упутивши позив грађанима да до краја присуствују занимљивим дешавањима, да се друже и уживају.

Награда “Најморавац”, установљена пре три године, после Радоша Бајића, Миће Стојановића и Живорада Жике Николића, ове године је уручена трстеничанину, познатом фудбалеру Марку Баши.

Директор Туристичке организације Трстеник Владимир Јевтић најавио је даља дешавања у оквиру програма манифестације, такмичење младих риболоваца, затим такмичење екипа у кувању рибље чорбе, занимљиве трке чамаца с мотком сениора и ветерана.

Одржаће се и пливачки маратон, а у вечерњим сатима на платоу испред општине биће богат и садржајан дечији програм, док ће се завеса ове манифестације спустити на Омладинском тргу уз пригодан културно уметнички програм.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x