Свети Сава у подручним одељењима ОШ “Херој Мирко Томић” у Залоговцу, Маренову и Парцану

Сечењем славских колача и свечаним приредбама поводом Савиндана и у подручним одељењима Основне школе “Херој Мирко Томић” у Залоговцу, Маренову и Парцану обележена је школска слава, а дељени су и пакетићи најмлађима.

“У подручном одељењу ОШ “Херој Мирко Томић” у Парцану ђаци су приредили веома садржајну приредбу, док је Савет Месне заједнице Парцане, поводом овог празника, обезбедио 40 пакетића за децу узраста до четвртог разреда”, истиче председник Савета МЗ Парцане Милош Антић изразивши наду да ће наредних година бити потребе и за више пакетића.

У Маренову је било слично, уз свечану тематску приредбу и сечење славског колача, пакетићима се обрадовало и петнаест најмлађих мештана.

“Савет Месне заједнице Мареново, поводом школске славе Светог Саве, поделио је 15 пакетића деци предшколског узраста и ученицима који похађају ниже разреда ОШ “Херој Мирко Томић” у Маренову”, рекао нам је председник Савета МЗ Мареново Марко Јевтић.

И у највећем подручном одељењу ове образовне установе, у Залоговцу, прослављен је Савиндан.

“Ученици наше школе извели су приредбу поводом школске славе, а затим је пресечен славски колач. Месна заједница Залоговац обезбедила је за ову прилику 75 пакетића који су подељени деци предшколског узраста и ђацима до четвртог разреда”, каже председник Савета МЗ Залоговац Драган Томић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Comment
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Милован
3 године раније

Не штедите на улагање за раст и развој ове деце, која улазе у нашу будућност, јер кад они буду велики а ми стари, вратиће нам десетоструко више него што у овом времену добише они. Будућност је то наша која је условљена, колико им данас пружисмо да постану добри и поштени људи… Честитам вам на акцији и пажњи од које добијате веома много, деца то неће никада заборавити, као ни ја који сам био ђак те школе пре 70 година…

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

1
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x