Свој дан и крсну славу обележиле колеге у РТВ Трстеник

Руководство и запослени у локалној РТВ Трстеник обележили су свој дан, крсну славу “Младенце” и велики јубилеј – 28 година рада и постојања. Резање славског колача у цркви Свете Тројице у Трстенику обавио је уз молитву протојереј Мирољуб Симеуновић, свештеник и старешина овог црквеног храма. Дугогодишња новинарка и водитељ на програму ове локалне медијске куће, Гордана Книћанин била је овогодишњи колачар, док је колач за наредну годину од ње преузео Владимир Петровић, сниматељ у РТВ Трстеник.

Да подсетимо, ова медијска кућа почела је са радом 22. марта далеке 1995. године. Тог дана на брду “Петковица” постављен је предајник, а два дана касније кренуо је и пробни сигнал са предајника. Руководство и запослени у РТВ Трстеник одлучили су 2005. године да почну обележавање дана почетка рада и да славе “Младенце” као своју крсну славу.

Ове године ова медијска кућа има и једног јубиларца, Сању Станојевић, водитељку у програму, која обележава 20 година рада. Њој је тим поводом додељена новчана награда за дугогодишњу верност свом колективу.

Прву дозволу за емитовање сигнала, односно свог програма, од надлежних РТВ Трстеник је добила у септембру месецу 1995. године. Данас ова медијска кућа у свом програму има различит и занимљив садржај, емисије су гледане не само на кабловској мрежи, него и на интернету, а веома је слушан и класичан радио програм.

Осим трстеничког подручја, програм РТВ Трстеник прате и гледаоци и слушаоци на регионалном нивоу, а ова медијска кућа годинама успешно сарађује са крушевачким медијима – Регионалном телевизијом Крушевац, Телевизијом Плус и Телевизијом Јефимија.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x