Своје нове производе на Сајму војног наоружања и опреме у Београду представиће и ППТ “Наменска” А.Д.

На предстојећем 11. по реду Сајму војног наоружања и опреме у Београду, од 25. до 28. септембра, свој нови производни програм представиће више од 120 излагача из Србије и иностранства. Међу њима ће бити, традиционално, и трстеничка фабрика ППТ “Наменска” А.Д. са својим новитетима.

“Имамо, наравно, жељу и обавезу да учествујемо на овом Сајму на коме ћемо представити 15 пројеката које смо радили са Министарством одбране. На тим пројектима су радили наши инжињери, а радници су спровели у дело и поносни смо, јер смо дали свој допринос у развоју наше војне индустрије. Избацили смо своја три нова производа, која ће бити представљена на Сајму и који ће нам се, надам се, исплатити”, каже Анђелка Атанасковић, генерална директорка ППТ “Наменска” А.Д. у Трстенику.

Према обећању председника Републике Србије Александра Вучића 100 милиона евра за све војне индустрије, које се односе на инвестиције, за ову трстеничку фабрику је био већ један пролаз када су добили 3,5 милиона евра и за тај новац је купљено 10 нових, савремених машина. Анђелка Атанасковић истиче да је “Наменска” у новом кругу добила 4,5 милиона евра и, у сарадњи са Министарством, направљен је пројекат новијег типа.

“Овај пројекат ће мотивисати и раднике ове фабрике да се ангажују, да се укључују и да дају и сами неке предлоге како би се повећала продуктивност, а самим тим било би и веће интересовање за улагаче”, очекује генерална директорка ППТ “Наменска” А.Д. у Трстенику Анђелка Атанасковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x