Обележен Дан Основне школе “Драги Макић” из Бошњана

Свечаном академијом у Основној школи “Драги Макић” у Бошњану обележен је Дан ове образовне установе. Директор школе у Бошњану Андрија Живадиновић поносно истиче да су на бројним такмичењима одржаним ове године ученици постигли одличне резултате.

“Наша школа је најмања школа на територији варваринске општине и има укупно 150 ученика у матичној школи у Бошњану и подручном одељењу у Маскару. Ми имамо чиме да се похвалимо, ученици су остварили изузетне резултате на разним школским такмичењима ове године и преко 40 ученика освојило је нека од прва ти места на Општинским такмичењима, 12 ученика је освојила неко од прва три места на Окружним такмичењима, а оно што је најважније је то да ове године имамо веома изузетан успех да је наших 6 ученика пласирано на Републичка такмичења из разних предмета чиме смо изузетно задовољни”, наглашава Живадиновић.

Живадиновић је подсетио да је у овој школи запослено тридесетак радника, а ради се о изузетним радницима и изузетном колективу и овим путем свим радницима овог колектива, као и свим Бошњанцима, честитао је Дан школе.

Иначе, на свечаној академији поводом обележавања Дана ОШ “Драги Макић”, поред ученика и родитеља, присуствовали су и председник општине Варварин Војкан Павић, заменик председника општине др Виолета Лутовац, председник Скупштине општине Драгољуб Станојевић, заменик председника СО Братислав Ташић, као и начелник Општинске управе Гордана Петровић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x