Трстеник: Све службе функционишу без проблема

Општински руководиоци на челу са председником општине Трстеник Александром Ћирићем обишли су у новогодишњој ноћи све дежурне службе у граду.

Заједно са сарадницима, председником Скупштине општине Герасимом Атанасковићем, замеником председника Љубишом Марковићем и помоћником председника Радомиром Милуновићем, разговарали су са радницима у Електродистрибуцији, на изворишту Звездан, у служби Хитне помоћи, Ватрогасној служби, Полицијској станици, Енергетици, и изразили задовољство што све службе функционишу на завидном нивоу, рад протиче без проблема, снабдевање града водом, струјом, грејањем је уредно.

Председник Ћирић се захвалио свима који дежурају и раде и у новогодишњој ноћи за добробит свих грађана. Он је, са сарадницима, на крају обишао и дежурне у Радио телевизији Трстеник где их је дочекао и пожелео добродошлицу главни и одговорни уредник ове локалне медијске куће Александар Ђалић.

У кратком радијском обраћању Ћирић је поздравио све грађане и пожелео им да у веселом расположењу проведу новогодишњу ноћ и са најлепшим жељама дочекају Нову 2017. годину.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x