У Хали спортова у Трстенику постављена нова куглана

После дужег времена и обећања надлежних, у Спортској хали у Трстенику постављена је нова савремена куглана са две стазе на којима ће тренирати и такмичити се куглаши “Прве петолетке”. По речима директора трстеничког Спортског центра Ненада Смиљковића, у куглани су комплетно урађени зидови, подови, плафон и осветљење.

У реализацију куглане био је укључен велики број људи, фирма “Arx Bowling”, Милош Миливојевић, велики пријатељ Куглашког клуба “Прва петолетка” и града Трстника, а ту су и пријатељи монтер Бранко Бајц и Жељко Милићевић.

“Ми смо из Спортског центра уложили напоре да се овај пројекат реализује, како би наши куглаши имали боље услове за тренинге и такмичења, што су и заслужили својим постигнутим успесима. Општина Трстеник је уложила значајна финансијска средства за модернизацију куглане и сређивање њеног ентеријера. Наравно да заслуге у делу овог пројекта припадају и куглашима, управи клуба, као и бившим куглашима који су исто тако помогли реализацију пројекта. Од послова још треба урадити фото тапете на семафорском простору”, наводи директор Ненад Смиљковић.

Он је овом приликом најавио и почетак рада школе куглања за најмлађе у септембру, која је бесплатна, а прилику да се опробају у овом спорту имаће и сви становници општине Трстеник, што је одлучено на основу договора КК “Прва петолетка” и Спортског центра Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x