У недељу стартује Међународни врњачки карневал

Од 15. до 22. јула у Врњачкој Бањи одржаће се 14. Међународни врњачки карневал где се очекује око 350.000 домаћих и страних посетилаца који ће 8 дана уживати у богатом забавном програму. Врњачки карневал сада заузима значајно место у календару светских карневалских дешавања и, уз Гучу и Егзит, највећа је туристичка манифестација у Србији.

На карневалу ће бити више од 70 различитих дешавања, а предвиђени су концерти Белог дугмета, Џенана Лончаревића, Ане Бекуте, Аце Лукаса, Плавог оркестра, Васила Хаџиманова, Нервозног поштара и многих других.

Очекује се и долазак ватрених Бразилки из Рио де Жанеира које сваке године својим наступом направе праву карневалску атмосферу.

“Карневал отварамо музичком манифестацијом “Једна песма, једна жеља”, а већ у уторак 17. јула на програму је и фестивал “Врњачко лето 2018″ чији су учесници Рада Манојловић, Катарина Грујић, Бобан Рајовић, Љуба Аличић, Амадеус Бенд… Дечија поворка је на програму 18. јула, док ће Велика међународна поворка бити у суботу, 21. јула. Ове године очекује се преко 2.000 учесника поворке који долазе са Кубе, из Малезије, са Арубе, из Италије, Словеније, Македоније, Румуније, Бугарске”, наводи Иван Трифуновић, директор Туристичке организације у Врњачкој Бањи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x