У СБ “Меркур” задовољни посетом штанду на Међународном сајму туризма

Бројним посетиоцима на недавно одржаном Међународном сајму туризма у Београду Специјална болница “Меркур” представила је, као део званичне понуде Врњачке Бање, здравствени и СПА центар “Меркур”, најновију понуду и оно што се догодило од претходног Сајма до сада.

“Наше специјалне пансионе, који комбинују комфоран смештај, терапије, третмане минералном водом, комфоран смештај и најсавременију дијагностику уз високоспецијализиран тим лекара, креирали смо за период од 1. марта до 31. децембра ове године. Тако смо пружили могућност свима који желе одмор да преконтролишу и унапреде здравље, да дођу у “Меркур’”, каже директор ове медицинске установе др сци. мед. Дејан Станојевић.

Служба продаје у овој Специјалној болници променила је основни пакет, разложила га и прилагодила према жељи гостију или, боље рећи, пацијената. Гост временом постаје све захтевнији и конкретнији и, наравно, жели да плати оно што добије. Креиран је пансион специјално за дијабетичаре, за све оне који имају трауме, повреде које изискују рехабилитацију после ортопедских захтева.

Ту је и враћени општи медицински пансион са општом дијагностиком и друго, а уведен је и нов “Бањски пансион” који ће служити за дијагностику и лечење водом.

“Ми смо десетак дана пре одржавања овог сајма у Београду продали преко 500 пакета, уз огромно интересовање посетилаца. Другог дана сајма презентовали смо пројекат “S14 CARE”, који финансира Европска унија, а “Меркур” подршком Министарства здравља и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања учествује као једини партнер Србије”, истиче др Станојевић и напомиње да је сајам место сусрета са пријатељима из других РХ центара, из Бања и то је прилика за размену искустава.

Представљени су и резултати пилот пројекта, који је реализован у врњачкој Специјалној болници, а то је увођење телемедицине у лечењу дијабетеса.

“Сајам је место где ми одрадимо пуно промотивних активности везаних за медије, гостовања, специјалне емисије, а сарађујемо са више медија, телевизија, портала и часописа. Могу слободно рећи да је ово била атрактивна презентација колажа “Меркурових” услуга и, наравно, његових гостију. На следећем сајму представићемо нов објекат “Меркур палас” и наставити и даље да заједнички радимо на подизању квалитета на задовољство гостију. Осим састанака на сајму, имали смо пуно и договорених састанака, разговора, презентација и непосредних контаката са посетиоцима нашег штанда, а један од њих био је и наш познати глумац Радош Бајић и друге познате личности. Све у свему, задовољни смо наступом и изузетном посетом и хвала свима који су нас посетили и видели наше понуде у области здравственог и СПА туризма”, рекла нам је Слађана Благојевић, директор продаје у СБ “Меркур” у Врњачкој Бањи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x