У Врњачкој Бањи све спремно за новогодишње празнике

Популарна Врњачка променада украшена је и ове године, а ту су и велика новогодишња јелка и врабац Гочко са капом Деда Мраза, док је хиљаде светлећих лампиона и украса знак да почиње празнично расположење. Хотелијери у Врњачкој Бањи очекују велики број како домаћих тако и страних гостију за празнике из Бугарске, Македоније, Црне Горе, а уколико буде снега, гостима ће у понуди бити дневно и ноћно скијање на планини Гоч која се налази на само 12 километара од Врњачке Бање.

Две стазе од по пет стотина метара су добро утабане и увече осветљене, док је цена ски пасса приступачна и износи 600 динара, а Горан Каравесовић из Туристичке организације Врњачка Бања поручује да је после скијања на Гочу најбоље опустити се у неком од многих велнес центара које Врњачка Бања нуди, а ту су и затворени базени са минералном водом и оцењује да је ова комбинација дневне и ноћне активности многима привлачна и добродошла.

“Врњачка Бања нуди и богат ноћни програм забаве у бројним кафићима, ресторанима и хотелима. У хотелу “Соларис Ресорт” за новогодишње празнике наступа Гоца Тржан, а тродневни аранжман за овај хотел износи око 90.000 динара за целу породицу. У ову понуду је укључено и коришћење реновираног велнес центра на 1.000м2 чија је понуда јединствена у региону”, истиче Каравесовић и очекује да ће бити задовољни и они који током новогодишњих празника буду желели да провере и своје здравствено стање, јер то могу учинити у Специјалној болници “Меркур” где тродневни аранжман са дочеком, репризом, медицинским услугама и коришћењем велнес центра кошта 24.560 динара.

“У хотелу “Цептер” цена је 28.800 динара, док је велики број ресторана и кафића спремио своје понуде за новогодишњу ноћ са богатим музичким програмом, а цене се крећу од 500 динара у кафићима па до 5.000 динара у ресторанима”, издваја Горан Каравесовић из врњачке Туристичке организације.

Продаја новогодишњих аранжмана је изнад свих очекивања и хотелијери задовољно трљају руке, док је Туристичка организација у Врњачкој Бањи, за оне најмлађе госте, припремила и дружење са Деда мразом, Снежном краљицом и осталим другарима на Платоу код врапца, а оне старије очекује грејана ракија и гулаш од дивљачи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x