Успешно реализован осмомесечни пословни план у ППТ “Петолетка” Д.О.О.

Предузеће ППТ “Петолетка” Д.О.О. у Трстенику наставља успешно пласман својих производа на иностраном тржишту. Све обавезе према држави, купцима, повериоцима и новим добављачима измирују се на време, док је, према речима генералног директора ове фабрике Љубисава Панића, на почетку ове године постављен веома амбициозан план који је био 50 одсто већи него остварење у прошлој години.

“Испоруке иду редовно, а темпо производње иде у позитивном смеру. Међутим, нисмо задовољни износима плата које су за сада 31.500 динара нето месечно и због тога морамо радити на томе да се зараде повећају, а то ћемо једино моћи повећавањем обима производње. На различитим радним местима ради 825 радника који остварују месечну реализацију око милион евра, таман толико да се покрију сви трошкови да бисмо били позитивна фирма. Покренули смо неколико нових производа за потребе Руског тржишта, они су сада у завршној фази на монтажи и биће испоручени купцу крајем овог месеца”, наглашава Панић.

После објављивања прошлогодишњих позитивних резултата који су предати у позитивном року, на основу тога добијен је сертификат бонитета са највећом оценом што значи да се обавезе према купцима и новим добављачима редовно измирују тако да квалитет олакшава даље пословање.

“Ми ћемо половином септембра месеца ове године учествовати на Међународном сајму у Москви где ћемо представити свој производни програм. Имаћемо тамо прилике да успоставимо контакте са новим купцима из области Хидраулике и Пнеуматике, а већ смо заказали већи број састанака са Руским привредним фирмама и очекујемо добре резултате у наредном периоду”, најављује генерални директор ППТ “Петолетка” Д.О.О. у Трстенику Љубисав Панић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x