Удружење риболоваца “Петар Спасојевић” изабрало ново руководство

Чланови Удружења риболоваца “Петар Спасојевић” у Трстенику одржали су редовну Изборну скупштину. После усвајања дневног реда и финансијског извештаја за 2016. годину, чланови овог Удружења су гласањем изабрали ново руководство на чијем је сада челу Игор Ранковић.

“У циљу унапређења рада овог Удружења, поред просторија које се управо сређују, планирамо да побољшамо и такмичарске резултате, да омасовимо рад са децом и омладином. Нажалост, риболовачки спорт у Трстенику није толико популаран јер је релативно скуп спорт и недостају материјална средства, клуб помаже колико може, али и ми чланови Удружења морамо да помогнемо. Према подацима ми смо прошле године имали позитивно пословање и надамо се да ће и даље тако бити”, каже новоизабрани председник овог Удружења Игор Ранковић.

Ранковић је напоменуо да Удружење риболоваца “Петар Спасојевић” постоји више од 50 година и за то време његови чланови су освојили велики број награда и признања на такмичењима. Он је додао да Удружење има значајну функцију у очувању еко система и водотокова реке Западне Мораве и захвалио се члановима Удружења на поверењу и избору, поручивши да ће се трудити да и даље постижу запажене резултате.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x