Унија Рома Србије подржала кандидатуру Александра Вучића

Унија Рома Србије подржала је данас кандидатуру Александра Вучића за председника Србије, а заменик председника те партије Зоран Симић позвао је припаднике ромске националне заједнице и остале грађане да 2. априла изађу на биралишта и подрже кандидата СНС-a и владајуће коалиције.

Симић је поручио да је Унија Рома Србије потврдила одлуку која је донета на свим структурама странке, а то је да активно узму учешће у кампањи и подрже кандидата СНС-а.

Члан Извршног одбора СНС-а Драгомир Петронијевић рекао је да за СНС и председничког кандидата Вучића не постоје грађани првог и другог реда, већ да су то све наши суграђани и да сви имају једнака права, нагласивши да управо политика коју спроводи Влада Србије на челу са Александром Вучићем се труди да створи једнаке услове за запошљавање, образовање и за живот свих грађана Србије.

Петронијевић је навео да им подршка Уније Рома Србије значи и истакао да ће Вучић, ако победи, бити свима председник и да ће штитити права свих.

“Он је једини човек који може да гарантује, у турбулентним временима, стабилност Србије и наставак економских реформи које је започео”, поручио је Петронијевић, додајући да је Србији потребна стабилност, наставак економских реформи и једнаке шансе за све грађане.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x