Снажна подршка кандидатури Александра Вучића од Зелених Србије

Зелени Србије подржавају кандидатуру Александра Вучића који је спреман, вољан, решен, одлучан и способан да допринесе да Србија остане стабилна заједница, да се модернизује и економски оснажи удруживањем у европску заједницу грађана. Како се наводи у саопштењу Зелених, Србији је потребан државник који негује мир и сарадњу са народима и државама Балкана и Европске уније.

“Снажно подржавамо Александра Вучића у намери да као председник Републике допринесе даљој изградњи еколошке и зелене Србије. Сматрамо да наша држава треба да развија органску пољопривреду без ГМО, да буде земља очуване природе, здравих и образованих људи, која не расипа енергију, и која користи обновљиве изворе енергије, чува грађане од енергетског сиромаштва, болести изазваних прекомерним загађењима воде и ваздуха”, наглашавају Зелени Србије поручујући да подржавају Владу Александра Вучића јер ради на изградњи стабилне и економски јаке Србије. Сви заједно ћемо радити на унапређењу квалитета животне средине и квалитета живота људи.

Зелени поручују да ће помоћи да се успостави систем управљања отпадом и учинити сам отпад корисним и додају да нам предстоји борба са климатским променама и примена мера за смањење њиховог негативног утицаја. “Радићемо на изградњи система за пречишћавање вода за добробит и здравље људи. Очекујемо примену принципа кружне и зелене економије и тиме отварање могућности за зелена радна места” стоји даље у саопштењу.

Они наглашавају да подржавају кандидатуру Александра Вучића јер је вољан и одлучан у намери да оснажи јавно управљање у области заштите животне средине, као и да Србију уведе у Европску унију. “Зелени Србије, у коалицији коју предводи Ивица Дачић, са Социјалистичком партијом Србије, сматрају Александра Вучића, кандидата Српске напредне странке, и својим кандидатом и у наредној кампањи ће га снажно подржати”, закључује се у саопштењу Зелених.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x