Успешна презентација Специјалне болнице “Меркур” у Скопљу

Тим СБ “Меркур” крајем априла посетио је Скопље у циљу присуства презентацији туристичких потенцијала Републике Србије у Републици Северној Македонији. Догађај је организовала Туристичка организација Србије, услед великог интересовања грађана Северне Македоније за одмор у Србији. Тим СБ “Меркур” чинили су представници продаје и маркетинга Ивана Вушовић, Милица Радичевић и Бобан Стојковић и, заједно са представницима туристичке привреде Врњачке Бање и других дестинација из Србије, остварени су бројни контакти који обећавају сарадњу у будућем периоду.

ПР и референт продаје у СБ “Меркур” Бојана Бељић истиче да је велики број туристичких агенција и привредних субјеката показао интересовање за концепт бањског лечења и одмора који постоји у “Меркуру”, а бројни састанци су показали да постоји значајна потреба за бањским лечењем међу грађанима Северне Македоније и да је управо Врњачка Бања, као најепша и највећа бања у Србија, занимљива становништву.

“Лечење дијабетеса је програм који је изазвао посебно интересовање с обзиром да је ово болест савременог доба која поприма размере пандемије, а да је “Меркуров” програм лечења свеобухватан и укључује врхунску медицину и третмане природним фактором. Бањски одмор је нешто што је свакако неопходност свих људи који брину о себи и свом здрављу, посебно у данашњим турбулентним временима. Посете “Меркуру” представника фирми и синдиката из Северне Македоније, које су уследиле почетком месеца маја, показале су да је презентација у Скопљу прошла успешно и да постоји значајан простор за пословање на овом тржишту”, рекла нам је ПР и референт продаје у СБ “Меркур” Бојана Бељић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x