Успешна прва овогодишња акција у ликовном салону у Трстенику

Много пута до сада трстенички добровољни даваоци крви показали су својим учешћем у акцијама да су велики хуманисти, а међу њима има и већи број вишеструких давалаца крви.

Као и друге до сада и ову прву овогодишњу акцију добровољног давања крви успешно су организовали и спровели у сарадњи Црвени крст Трстеник и Завод за трансфузију крви из Ниша, док је своју топлу и хуману драгоцену течност дао 121 давалац.

“Изузетно смо задовољни сарадњом са Црвеним крстом, друштвима добровољних давалаца крви Петолетке и наравно овим хуманим људима. Хвала свима на одазиву, како у редовним тако и у ванредним одржаним акцијама. Као што је и познато, у Србији има велики број људи којима треба помоћ, док ова прикупљена крв у Трстенику искључиво служи за лечење грађана трстеничке општине у Здравственим центрима Србије”, каже др Дејан Обрадовић из Завода за трансфузију крви из Ниша.

Секретар трстеничког Црвеног крста Верољуб Миловановић додаје да ће, поред осталих активности, до краја ове године бити још три редовне, а према потреби и нека ванредна акција добровољног давања крви.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x