Велика спортска манифестација припадника трећег доба Расинског округа: Седма олимпијада пензионера

На Багдали, изнад Крушевца, одржана је, 7. По реду, Олимпијада пензионера Расинског управног округа коју је организовало Удружење пензионера Града Крушевца. Поред надметања у спортским дисциплинама, приређен је и богат културно – уметнички програм, а уручене су и пригодне награде и признања.

Највиша признања – Повеље, добили су министар унутрашњих послова Братислав Гашић, градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић, председник Савеза пензионера Србије Андрија Савић и директор републичког Фонда ПИО Реља Огњеновић. Дипломе су уручене председнику Скупштине града Крушевца Предрагу Вукићевићу, заменику председника Скупштине Синиши Максимовићу, начелнику Расинског округа Ивану Анђелићу, директору крушевачке Филијале фонда ПИО Драгани Богдановић, директору Геронтолошког центра Јелени Мијаиловић, Удружењу за борбу против шећерне болести и Латинки Милојевић, председнику Савеза самосталних синдиката за више општина у Крушевцу Саши Нешићу и другим заслужним појединцима. За допринос раду Удружењу пензионера, Захвалницу је добила и директор ЈКП “Крушевац” Снежана Радојковић.

КУД Удружења пензионера града Крушевца “Драган Токовић” извело је богат културно забавни програм, Етно секција је организовала продајну изложбу, Удружење за борбу против шећерне болести имало је акцију мерења шећера у крви, а спортска такмичења одржана су у 5 дисциплина: пикадо, шах, кошарка, фудбал и брзо ходање.

Три најбоље екипе – “Несаломиви” из Крушевца, Удружења пензионера из Трстеника и Удружења војних пензионера из Крушевца оствариле су најбоље резултате и пласирале се на републичку Олимпијаду пензионера, која ће бити одржана првог октобра у Врњачкој Бањи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x