Велики број излагача и посетилаца на “Пролећном фестивалу цвећа” у Трстенику

У центру Трстеника одржан је трећи по реду “Пролећни фестивал цвећа”. Широку лепезу производа изложило је 28 произвођача, а организатор је била општина Трстеник, у сарадњи са Привредном комором Србије – Регионалном привредном комором Крушевац и Туристичком организацијом општине Трстеник.

Ову манифестацију свечано је отворио помоћник председнице општине Трстеник Владимир Дачић, поздравио присутне и пожелео успешан дан. Произвођачи су на својим штандовима изложили цвеће, лековито биље, саднице, цветне аранжмане, опрему за хортикултуру, декоративне саксије и друго.

У име ПКС – РПК Крушевац присутнима се обратила Драгана Милосављевић, координатор за пољопривреду ПКС – РПК Крушевац, похвалила организацију ове манифестације и пожелела произвођачима успеха у наредном периоду. Посетиоци су разгледали штандове, а могли су и да купе шта желе по повољним ценама које, кажу продавци, нису мењане од прошле године.

Малишани Предшколске установе “Бисери” имали су свој програм и одушевили посетиоце у центру града, цртали су, рецитовали и добијали аплаузе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x