Велики успех ученика трстеничке Техничке школе

На Националном такмичењу под називом “Национални изазов” ученици трстеничке Техничке школе освојили су престижно прво место и пласирали се на интернационално такмичење. Према речима њихове професорице Ане Поповић, претходно су трстеничани учествовали на “Пословном изазову” за регион централне Србије и ту су освојили прво место и пласирали се на “Национални пословни изазов” који је одржан 8. и 9. фебруара ове године.

“Ученици су имали два дана да одговоре на задатак, а требали су да саставе бизнис план и презентацију везану за своју пословну идеју. Од пет ученика који су учествовали на овом такмичењу, за даље такмичење “Пословни изазов Западног Балкана”, који ће се одржати последње недеље маја месеца, пласирали су се Алекса Ђорђевић и Давид Милић и ја им честитам у име свих нас у школи и желим пуно успеха на наредном такмичењу”, каже Ана Поповићм професорица у Техничкој школи Трстеник.

Алекса Ђорђевић и Давид Милић кажу да су се надали најбољем резултату, нису се нешто посебно припремали, јер се знање показује на лицу места. Задовољни су постигнутим резултатом и захвалили на помоћи и подршци својој професорици Ани Поповић, честитали свим победницима одржаног такмичења, али и онима који нису имали среће да се пласирају на наредно такмичење “Пословни изазов Западног Балкана”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x