Велико божићно дружење 4. јануара у Обрежу уз богат празнични програм за најмлађе

Велико божићно дружење, уз богат празнични програм и представу “Црвенкапа и медвед”, али и новогодишње пакетиће које је обезбедила Општина Варварин за своје најмлађе суграђане, биће одржано у среду, 4. јануара 2023. године, са почетком од 16:00 часова у Дому културе у Обрежу, саопштено је из ове Месне заједнице.

“Организовали смо једно дивно божићно дружење родитеља и деце из нашег села уз новогодишњи програм који су припремили наши малишани и учитељица Марија Пантић и КУД “Коло”, представу “Црвенкапа и медвед” у извођењу веселе дружине “Пињате Параћин и Аниматори Параћин”, сликање са Деда Мразом, а на самом крају следи и подела пакетића које је обезбедила Општина Варварин нашој деци. Све то ће бити употпуњено топлим напитком и слатким послужењем за које ће се побринути наше дивне Јухорске виле”, обавештавају из МЗ Обреж.

Средства за представу обезбеђена су захваљујући донаторима, мештанима Обрежа, Мирољубу Јовановићу Кици и Николи Радотићу Чокићу којима, у име свих малишана, руководство Савета МЗ Обреж упућује велику захвалност.

“Оно што желимо да поручимо јесте да је довољна жеља, воља и слога да наше село функционише попут великих градова. Ова организација је само почетак нечег лепог и искрено се надамо да ћемо заједно, са још доста оваквих акција, учинити да наше село заблиста. Можемо све када смо сложни и очекујемо вас у што већем броју да се дружимо и приредимо деци леп провод”, поручују из МЗ Обреж.

Већ традиционално локална самоуправа организује за време новогодишњих и божићих празника свим малишанима узраста до 10 година поделу новогодишњих пакетића, па ће тако до 14. јануара Деда Мраз обићи сва темнићка села.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x