Велико интересовање за вакцину против сезонског грипа, од 15. новембра поново вакцинација на терену

У општини Варварин у току је вакцинација тровалентном и четворовалентном вакцином против сезонског грипа, вакцинација се врши сваког радног дана у Дому здравља “Др Властимир Годић” у Варварину, од 8 часова, а поново је заказана и вакцинација по теренским Здравственим амбулантама, обавестила нас је директорка ове здравствене установе, др Јасмина Ракић.

Вакцинација против сезонског грипа вршиће се у понедељак, 15. новембра у Здравственој амбуланти у Доњем Крчину, у уторак 16. новембра вакцину могу примити становници Обрежа у својој Здравственој амбуланти, среда, 17. новембар је термин заказан за вакцинацију у Бошњану, у четвртак 18. новембра вакцинација ће се обављати у Бачини и у петак, 19. новембра у Залоговцу.

Директорка др Јасмина Ракић истиче да у варваринској општини влада велико интересовање за вакцину против сезонског грипа и подсећа да ову вакцину могу примити сви пунолетни грађани.

“По трећи пут крећемо са вакцинацијом по теренима од понедељка, у понедељак смо у Доњем Крчину, у уторак у Обрежу, у среду у Бошњану, у четвртак у Бачини и у петак у Залоговцу и очекујемо да овим трећим кругом завршимо вакцинацију становништва по теренима, када је у питању вакцина против сезонског грипа”, наглашава др Ракић.

Становници Варварина, Села Варварин и Горњег и Доњег Катуна вакцину против сезонског грипа могу примити у централној згради Дома здравља у Варварину, на пункту за вакцинацију против сезонског грипа.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x