Средња школа Варварин била домаћин Окружног такмичења из физике

У Средњој школи Варварин протеклог викенда одржано је Окружно такмичење из физике у којем је учествовало 38 ученика од I до IV разреда. Највише награда освојили су ученици Гимназије Крушевац који су освојили прва места у свим разредима. Такмичење је отворила директорка Средње школе Варварин Весна Чабрић, а отварању су присуствовали председник СО Варварин Драгољуб Станојевић и заменица председника општине Виолета Чолаковић.

Од ученика I разреда, којих је било 14, прву награду освојио је Јован Марковић, ученик крушевачке Гимназије, друго место поделили су Татјана Динић, Богдан Обрадовић, Вељко Панић и Хелена Шиндић (сви из Гимназије Крушевац), трећу награду деле Александра Васић, Милош Стојиловић, Јован Исаиловић и Дуња Матејић (Гимназија Крушевац), док су похвале добили ученик трстеничке Гимназије “Вук Караџић” Лука Ратајац и ученик Средње школе Брус Михајло Марковић.

Међу 11 другака прва награда је припала ученици крушевачке Гимназије Јовани Динић, док друго место деле Милош Петрашиновић из Трстеника (Гимназија “Вук Караџић”) и Анастасија Ракић (Гимназија Крушевац). Трећа награда додељена је Вељку Гаврићу, Андреју Петровићу и Вањи Николић (Гимназија Крушевац), док је похвалу добио Лука Обрадовић (Гимназија Крушевац).

Кад је у питању трећи разред, Андреја Кековић је освојио прво место, друга награда припала је Вељку Милојевићу, треће место поделили су Михајло Павловић и Јелисавета Милосављевић, а похвала је отишла Алекси Јаковљевић. У овој категорији, свих 7 такмичара су ученици Гимназије Крушевац.

У категорији IV разреда такмичило се 6 ученика, прву награду освојио је Владимир Јанковић (Гимназија Крушевац), другу Петар Петрашиновић (Гимназија “Вук Караџић”), а треће Илија Савић (Гимназија Крушевац). Од четвртака похвале су добили Алекса Љубисављевић и Бојана Ћосовић, обоје крушевачки Гимназијалци.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x