Врњачким проивођачима корнишона по 15.000,00 динара

На имању породице Поповић у насељеном месту Подунавци члановима Удружења “Врњачки пољопривредници” уручени су уговори о додели средстава за унапређење производње корнишона. Тако је руководство општине Врњачка Бања, на основу конкурса за финансирање и суфинансирање програма од јавног интереса које ово удружење реализује, за 27 његових чланова обезбедило по 15.000,00 динара.

Том приликом председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић је рекао да ће Општина, као поуздан партнер, наставити да помаже пољопривредницима који немају регистрована пољопривредна газдинства, а циљ је повећање броја пољопривредних произвођача.

“Са произвођачима корнишона договорени су временски интервали у којима ће бити потребна интервенција локалне самоуправе како би се обезбедила несметана производња овог поврћа”, поручио је Бобан Ђуровић.

Драгана Поповић, председница Удружења “Врњачки пољопривредници”, истиче да ова помоћ општине произвођачима корнишона много значи, јер су средства за производњу овог поврћа свакодневно све већа. Она је у име свих чланова удружења захвалила локалној самоуправи на финансијској помоћи, надајући се да ће овај гест бити додатни мотив новим члановима да постану чланови поменутог удружења.

Оваквим начином помаже се и члановима породица да раде и да живе од свог рада у овој области пољопривреде.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x