Заказана 18. седница Скупштине општине Варварин

Председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић заказао је за петак, 03. јун, 18. по реду седницу локалног парламента. Пред одборницима варваринске скупштине наћи ће се 14 тачака, одборници ће разматрати предлог Одлуке о пијацама, као и о водоводу и канализацији.

На дневном реду 18. седнице локалног парламента наћи ће се и предлог Одлуке о општинским путевима, улицама и некатегорисаним путевима, одборници ће разматрати и предлог Одлуке о спровођењу јавног конкурса за избор директора јавних предузећа чији је оснивач општина Варварин и предлог Решења о образовању Комисије за спровођење кокурса за избор директора, а биће разматран и предлог Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развој општине Варварин за 2022. годину.

Одборници варваринског парламента разматраће и предлог Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за подручје општине Варварин за 2022. годину, а разматраће се и Извештаји о раду за 2021. годину председника општине Варварин, Општинског већа, Општинске управе, Општинског правобранилаштва.

Пред одборницима наћи ће се и Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП “Варварин” и ЈП “Расвета Варварин” за период 01.01.2022. до 31.03.2022. године, као и Извештај о раду са финансијским извештајем СЦ “Темнић” за 2021. годину и Извештај о финансијском пословању и раду Дома здравља “Др Властимир Годић” за 2021. годину.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x