Заказана XIII седница Скупштине општине Варварин

На дневном реду XIII седнице Скупштине општине Варварин, коју је председник локалног парламента Војкан Павић заказао за петак 17. септембар, пред одборницима наћи ће се 7 тачака, а једна од најважнијих је доношење Одлуке о додели признања и награда општине Варварин које ће награђенима бити уручене 23. септембра, на Дан општине Варварин.

На почетку седнице биће потврђени мандати новим одборницима и то Марку Николићу, изабраном са изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу”, који ће у скупштинским клупама заменити партијског саборца Љубишу Сврзића и Сандри Игњатовић, изабраној са изборне листе “Ивица Дачић – СПС – ЈС – Драган Марковић Палма”, која у локални парламент улази уместо Андрије Живадиновића.

Одборници ће на XIII седници разматрати и предлоге Одлука о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину општине Варварин, о изменама и допунама одлуке о општинским административним таксама и накнадама које представљају приход остварен делатношћу органа општине Варварин, а биће разматран и предлог Решења о разрешењу и именовању заменика секретара Општинске изборне комисије у сталном саставу.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x