Заказана 4. седница Скупштине општине Варварин

Председник локалног парламента Војкан Павић заказао је за 22. септембар 4. седницу Скупштине општине Варварин на којој ће, између осталог, бити донета Одлука о плакетама и захвалницама заслужним грађанима и отганизацијама, а поводом Дана општине Варварин.

“Једна од битнијих тачака је разматрање Одлуке о награђивањима, пошто је 23. септембра Дан општине, признањима и наградама које општина додељује.На дневном реду биће и извештаји о раду председника општине, председника Скупштине општине, Општинске управе и свих наших јавних предузећа и установа које подносе извештај о раду за претходну 2019. годину”, наводи председник Скупштине општине Војкан Павић.

“Седница ће бити одржана 22. септембра у Великој сали Општинске библиотеке Варварин, са почетком од 12 часова, где имамо довољно простора како би могли да испоштујемо све превентивне мере прописане од наших стручњака, а ради спречавања ширења заразе корона вирусом”, наглашава председник Павић.

На дневном реду 4. седнице Скупштине општине у овом сазиву налази се 19. тачака, а на овој седници би требало да буде верификован мандат још једном одборнику, Ненаду Мијајловићу, изабраном са изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу”, који на прошлој седници из оправданих разлога није могао да присуствује и положи заклетву.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x