Замена кровне конструкције на ОШ “Кнегиња Милица” у Јасиковици

Општина Трстеник наставља са реализацијом планираних активности у граду и на сеоском подручју, асфалтирају се улице у граду које су дуже времена биле у очајном стању, реконструишу се и асфалтирају сеоски путни правци, а упоредо се ради и на санацији школских објеката како би нова школска година за ученике и наставнике била квалитетнија.

“Настављамо радове на реконструкцији школских објеката, на ред је ево дошла и ОШ “Кнегиња Милица” у селу Јасиковица где прокишњава кров на згради и где је општина, за ове намене, уложила негде око 500 хиљада динара”, каже председник општине Трстеник Александар Ћирић и додаје да су наредни планирани послови асфалтирање спортског терена у подручној школи у Горњем Рибнику, као и замена инсталација у подручном одељењу у Лопашу.

“Спремни смо свуда где треба да помогнемо како би у школама настава била квалитетнија, а наше активности настављамо даље”, нагласио је Ћирић приликом обиласка радова у Јасиковици.

Директорка ОШ “Кнегиња Милица” Виолета Стевановић захвалила је локалној самоуправи на финансијској подршци, на реконструкцији крова и постављању олука и истакла да је проблем на овај начин решен тако да ће школа бити безбеднија у наредном периоду.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x