Запослени и руководство “ППТ Петолетка” дошли до циља

Пре недељу дана 677 оснивача у фабрици “ППТ Петолетка” д.о.о. спроведеном методом приватизације коначно су постали власници имовине коју су до сада узимали у закуп чиме је остварен примаран циљ радника и руководства, да добију своје просторије као и машине на којима ће радити.

Љубисав Панић, генерални директор “ППТ Петолетка” д.о.о. у Трстенику, истакао је да је за ову фабрику посебно важна посета председника Републике Србије Александра Вучића 24. фебруара ове године када је обећао и испунио обећање помогавши оснивачима фабрике да дођу до циља.

“Тако смо извршили купопродају фабричког простора и опреме, после смо потписали уговор са стечајним управницима за куповину фабричког простора који се налази у кругу. Овај део имовине је веома битан за наш даљи развој. Да напоменем да је сва ова куповина обављена у складу са законом, на основу јавног огласа који је објављен у новинама, ми смо били једини понуђачи тако да нам је понуда прихваћена и од Агенције и од повериоца и после њихове сагласности ми смо практично потписали уговоре”, објашњава Панић и додаје да се ових дана очекује решење стечајног судије чиме ће “ППТ Петолетка” д.о.о. коначно постати власништво оснивача.

“Тиме смо завршили најзначајнији део наше приче, значи све што је припадало фабрици “Хидраулике” сада је наше и надаље можемо да послујемо у нормалним условима. Овом приликом желим да се захвалим најпре нашем председнику Александру Вучићу, председнику општине Трстеник Александру Ћирићу и добронамерним људима који су нам помогли да остваримо наш циљ”, наглашава генерални директор “ППТ Петолетка” д.о.о. Љубисав Панић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x