Крушевац и околина од септембра добијају први Шопинг парк

Први Шопинг парк у Крушевцу и околини биће отворен 05. септембра 2019. године чиме ће се Крушевац прикључити све већем броју градова у Србији који се могу похвалити шопинг парковима, саопштено је из компаније “NEPI Rockastle”.

Вредност инвестиције износи око 12 милиона евра и са собом доноси 250 нових радних места, док се укупна изграђена површина за издавање локала простире се на 9.000 м² уз могућност проширења планираног за 2. фазу пројекта.

“Одлична комбинација интернационалних и домаћих брендова представиће своју понуду у 17 локала од којих ће се поједини по први пут представити становницима Крушевца и околине. Малопродајни парк се налази у јужном делу града Крушевца, у улици Крфска број 3, на раскрсници улица Кнеза Милоша и Бруског пута, регионалног пута који води до планине Копаоник и само 25 км од главног државног аутопута”, наводи се у саопштењу ове компаније.

“У кругу од 45 минута удаљености, налази се преко 300.000 становника, који ће имати прилику да уживају у куповини по приступачним ценама. Крушевац Шопинг парк одликује одлична видљивост и приступачност, до њега се лако може доћи аутомобилом и јавним превозом, а пространи паркинг простор обезбеђује приближно 300 паркинг места. У својој понуди окупиће широку лепезу брендова од којих су неки по први пут у Крушевцу, као што су “LC Waikiki”, Књижаре “Вулкан” и “ЦЦЦ”, али и добро познати “Sport Vision”, “Планета Спорт”, “Леџенд” и “Лили” који ће задовољити различите куповне потребе и постаће омиљено место куповине становника Крушевца, али и целог Расинског округа”, додаје се у саопштењу компаније “NEPI Rockastle”

Радови на објектима у склопу Крушевац Шопинг парка завршени су половином јула, а тренутно се ради на уређењу спољњих површина. Иначе, “NEPI Rockastle” у Србији поседује и Шопинг центар Крагујевац Плаза (ГЛА 22.292 м2), али и Шопинг центар Променада Нови Сад (ГЛА 49.000 м2), који је уједно и највећи шопинг центар у Србији. У непосредној близини шоппинг парка налази се малопродајни ланац, који ће додатно употпунити понуду прехрамбеним производима.

“NEPI Rockastle PLC” је водећа инвестициона група у централној и источној Европи која се бави комерцијалним некретнинама, лицитирана на берзама у Јоханезбургу и “Euronext”” у Амстердаму. Комапнија има изузетан портфолио објеката с доминантном позицијом у Румунији, Пољској и Словачкој, као и јаким присуством у Хрватској, Бугарској, Мађарској, Чешкој, Србији и Литванији, константно ширећи своју мрежу на тржиштима централне и источне Европе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x