Завршена реконструкција Регионалног пута кроз Велику Дренову

Радници предузећа “Крушевацпут” из Крушевца завршили су реконструкцију Регионалног пута кроз Велику Дренову у дужини од 1.400 м, па су тим поводом ову деоницу пута обишли председник општине Трстеник Александар Ћирић, његов заменик Љубиша Марковић, народна посланица Милена Турк и председник СО Трстеник Герасим Атанасковић.

“Општина Трстеник наставља одличну сарадњу са свим државним институцијама, као и ресорним Министарствима. Реконструкција тече према плану па после Стопање, Милутовца, Пољне, Дубља према Попини, ево одрађена је успешно и ова деоница Регионалног пута кроз Велику Дренову”, каже председник општине Трстеник Александар Ћирић и додаје да је вредност ове инвестиције преко 10 милиона динара.

“До краја ове године урадићемо кружни ток код прелаза за Пејовац за који је расписана јавна набавка после које би радови требали да крену у септембру месецу. Урадићемо и градске улице које су у лошем стању, а то су улица Светог Саве и Рајчевићева, као и још неколико путних праваца. За ове намене Министартво је издвојило око 130 милиона динара, а завршен је и пројекат моста у Медвеђи”, најављује Ћирић изразивши задовољство квалитетом изведених радова “Крушевацпута” и поштовањем рокова.

“Овај путни правац кроз Велику Дренову био је фреквентан и веома је важан за повезивање са суседним општинама”, додао је на крају председник трстеничке општине Александар Ћирић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x