Завршено такмичење по групама, креће елиминациони део Новогодишњег турнира у футсалу “Варварин 2017”

Велики Новогодишњи турнир у малом фудбалу траје већ две недеље, а такмичење по групама је на самом крају. Пионири и кадети су завршили групну фазу такмичења, у недељу ће бити одиграна последња утакмица групе Ц у категорији сениора између екипа ФК “Варварин” и ФК “Јухор”, док ће у понедељак и ветерани завршити групну фазу када ће бити одиграна два меча.

Сјај Кочинац – Параћин

На овогодишњем турниру “Варварин 2017” учешће је узело укупно 40 екипа у четири категорије. У категорији пионира, у три групе, такмичило се 12 екипа, а у четвртфинале је прошло 8 екипа, по две из сваке групе и две најбоље пласиране трећепласиране екипе, па ће се у четвртфиналу, које је на програму вечерас, састати екипе “Једва се збрасмо” – “Генерација 2004”, “Морава 1” – “Дуел”, “Цар Лазар” – “Морава 2” и “Бошњане” – “Јован Курсула”.

У категорији кадета било је пријављено 6 екипа које су распоређене у две групе, а полуфинални мечеви се играју такође вечерас и у тим утакмицама за финале бориће се “Цар Лазар” – ОФК “Орашје и две параћинске екипе, “Јединство црвени” – “Јединство бели”.

Када су у питању сениори, у свим групама, осим групе Ц, стање је већ познато. Ове године је било пријављено 16 екипа, а у четвртфинале из сваке групе иду по две најбоље пласиране екипе. Једино је још у групи Ц неизвесна ситуација, што се тиче 8 четвртфиналисте, пошто би екипа “Јухора” из Обрежа победом, или макар и ремијем, у вечерашњем мечу против ФК “Варварина” успела да прође у четвртфинале уместо екипе Сињег Вира која има исти број бодова као и обрежани. Осталих седам финалиста се већ зна тако да ће се за полуфинале борити ФК “Шанац”, ЈКП Варварин, “Сјај Кочинац” (ПН), ФК “Хајдук” из Чепура, ФК “Варварин”, “Бошњане” и “Бела Вода”.

Екипа “Једва се збрасмо” из Параћина (Постигли су 43 гола у 3 утакмице, од тога у првој чак 29)

У категорији ветерана је већ све завршено, иако треба да се одиграју још две утакмице. Наиме, за понедељак су заказане последње две утакмице из ове категорије у којима ће снаге одмерити екипа ФК “Младост” из Тољевца против КМФ “Ливра” из Падежа и ФК “Борац” из Г. Катуна против екипе “Младости” из Доњег Катуна”. Иначе екипе ветерана које ће се борити за финале су ФК “Младост” из Тољевца, “Ђукић комерц”, КМФ “Ливра” и ФК “Јухор”.

КМФ “Ливра” – Падеж

Потсетимо да је за победнике Великог Новогодишњег турнира “Варварин 2017” обезбеђен и богат наградни фонд, па ће тако победничка екипа у категорији сениора освојити 150.000,00 динара, другопласирана екипа 100.000,00, а трећа 50.000,00 динара. За ветеране наградни фонд биће 70% од уплате, за кадете износи 80% од фонда уплате, док ће пионири добити пехаре, медаље и пакетиће.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x