Темнић Инфо

Темнићки информативни портал

Почели радови на изградњи фонтане и реконструкцији сквера у центру Варварина

1 min read

Председник Савета месне заједнице Град Варварин Александар Павић рекао је у изјави за наш портал да су почели радови на изградњи фонтане и реконструкцији постојећег сквера у самом центру Варварина и прецизирао да је рок за завршетак радова месец и по дана.

“Данас званично почињу радови на изградњи фонтане у центру Варварина и реконструкцији сквера, тако да настављамо са уређењем центра града и са реализацијом онога што смо обећали током предизборне кампање. Циљ нам је да Варварин добије лепши изглед, међутим, нешто што је занемаривано годинама немогуће је довести у ред преко ноћи, али заједно са локалном самоуправом се трудимо да све постигнемо”, истиче Павић.

Он додаје да је инвеститор локална самоуправа, док је извођач радова варваринска фирма “Викас” Д.О.О.

“Пројекат је израдио ГР “Градитељ” из Александровца, радове ће изводити наша локална фирма “Викас” Д.О.О., док је за стручни надзор задужен Биро “Дреновац” из Крушевца, с тим што је идејно решење радила Миљана Милојевић, шеф одсека за урбанизам и грађевинарство општине Варварин. Рок за завршетак радова је 45 дана од увођења извођача у посао, тако да се надамо да ће све бити готово до половине септембра када ће бити обележен Дан општине Варварин”, објашњава председник Савета МЗ Град Варварин Александар Павић.

Централно обележавање Дана општине Варварин биће одржано 23. септембра, а Павић додаје да ће тим поводом, на платоу испред Дома културе у Варварину, бити одржан велики концерт Амадеус бенда.

7 Thoughts on Почели радови на изградњи фонтане и реконструкцији сквера у центру Варварина
  Mali Alek
  7 Aug 2017
  8:58am

  Brada nije imao ovakve fanatike da moraju svaki komentar protiv vladajuce stranke da komentarisu.

  0
  0
  Mali Alek
  7 Aug 2017
  8:57am

  Nisam ja ni u jednoj politickoj stranci. Ne volim ni jednog politicara, ali taj brada je ucinio da varosica malo zivne, imali smo bozicne turnire u fudbalu , svake godine neka desavanja, a kod vas ? Svi ste vi isti, preletacevic.

  0
  0
  Ponosni Varvarinac
  4 Aug 2017
  12:45pm

  BRAVO!!! Veliko BRAVO MAJSTORI! Tako se radi i tako se voli svoj grad. Samo napred, Varvarin jeste lep, ali sada ce biti jos lepsi. Vise od decenije je baceno i otislo niz Moravu, doslo je vreme da se krene napred, s nadom da se one zle godine kada su Varvarin i njegova privreda bili unistavani neodgovornim rukovodjenjem nikada nece vratiti.

  0
  0
  Mali Alek
  5 Aug 2017
  7:24pm

  Umesto da ste osigurali Fk Temnicu stadion da se gleda kvalitetan fudbal u nasoj opstini vi gradite fontane , steta sto gamad iz SNS-a ne moze da napravi muzicku fontanu kao na slaviji. I ovo ce jednom lane biti.!!

  0
  0
   Alek Veliki
   5 Aug 2017
   8:52pm

   Umesto sto se pojedinci prave pametni i sve pozitivno pokusavaju da diskredituju, bolje je da se malo bolje upute u cemu je problem sa stadionom Temnica. Gledace Varvarin kvalitetan fudbal, ali ne moze nista preko noci gospodo dezurni kriticari.

   0
   0
  Mali Alek
  6 Aug 2017
  5:00pm

  U ovoj drzavi nista nije pozitivno, pocevsi od vas poltrona , ulizica i oni najgorih sendvicara. Gledace Varvarin kvalitetan fudbal kada se promeni vlast, kada vi sto kupujete glasove nestanete sa politicke scene. A ova fontana sluzi za pranje novca nista drugo.

  0
  0
   Alek Veliki
   6 Aug 2017
   7:11pm

   Prethodna vlast i jeste odgovorna zbog toga sto danas u Varvarinu ne mozemo gledati prvoligaske utakmice, ali i na tome se radi, evo danas je i FK Temnic objavio, citiram “Што се тиче стадиона у Варварину по информацијама које поседујемо пројектна документација је готова тако да се очекује почетак радова па би Варваринци већ од пролећа били домаћини у Варварину.” A vi sto bi da menjajte vlast i vracate bradu, vodite ga svojoj kuci, neka vas “dovede” u red kao sto je doveo Varvarin.

   0
   0

Оставите коментар