У току радови на више локација у центру Варварина, изградња фонтане тече добром динамиком

У МЗ Град Варварин у току су радови на три градилишта. У центру Варварина, испред зграде Ламела, приводе се крају радови на сређивању прилаза, на потезу између Комерцијалне банке и стадиона ФК Темнић ради се поплочавање сквера бехатон плочама, док је тренутно највеће градилиште у Варварину изградња нове савремене фонтане у самом центру, каже председник Савета МЗ Град Варварин Александар Павић.

“Оно што смо у фебруару месецу, при формирању Савета МЗ Град Варварин обећали, скоро сва обећања смо испунили, а ти радови тада поменути ево приводе се полако крају. Што се тиче планова за наредни период, планирамо да наставимо и даље са реализацијом пројекта сређивања МЗ Град Варварин и да, по завршетку сређивања центра Варварина, крећемо и са сређивањем највећих насељених делова Града Варварина, насеља Пољце и Расадник”, најављује Павић.

Он додаје да ће Савет МЗ Град Варварин покушати да и грађанима који су удаљени од центра Варварина обезбедити пристојне услове за живот и основну инфраструктуру која је у надлежности Савета МЗ. Што се тиче радова на изградњи фонтане у центру Варварина, а с обзиром на досадашњу динамику радова, комплетан завршетак радова на фонтани и платоу око ње се очекује у другој половини септембра месеца.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1371

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x